منو

انواع شکستگی قوزک مچ پا و درمان آن

شدت شکستگی قوزک مچ پا ممکن است از یک شکستگی ساده در تنها یک استخوان مچ پا تا شکستگی های متعدد که ممکن است مچ پا را دچار در رفتگی بکنند، متفاوت باشد.


به کلام ساده تر هرچه تعداد استخوان های شکسته در مچ پا بیشتر باشد مچ پا ناپایدارتر می شود. همراه شکستگی قوزک ممکن است پارگی یا آسیب لیگامانی نیز وجود داشته باشد. شکستگی مچ پا می تواند در هر گروه سنی بروز کند. در ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته پزشکان متوجه افزایش تعداد و شدت شکستگی های مچ پا شده اند که علت آن تا حدی مربوط به افزایش جمعیت  افراد مسن ولی فعال است.

آناتومی مچ پا

سه استخوان مفصل مچ پا را تشکیل می دهند، که عبارتند از:

✅ تیبیا یا درشت نی

✅ فیبولا یا نازک نی

✅ تالوس یا استخوان قاپ که بین استخوان پاشنه در پایین و استخوان های نازک نی و درشت نی در بالا قرار دارد.

استخوان های تیبیا و فیبولا قسمت های ویژه ای دارند که در تشکیل مچ پا نقش دارند، از جمله:

☑ قوزک داخلی

قسمت داخلی انتهای استخوان تیبیا

☑ قوزک خارجی

قسمت انتهایی فیبولا

☑ قوزک خلفی

قسمت پشتی انتهای استخوان تیبیا

قوزک پا

پزشکان شکستگی های مچ پا را بر اساس قسمتی از استخوان که شکسته است تقسیم بندی می کنند. مثلا شکستگی قسمت انتهایی نازک نی را شکستگی قوزک خارجی و شکستگی انتهای هر دو استخوان نازک نی و درشت نی را شکستگی دو قوزکی (بای مالیولار) می نامند. در شکستگی های مچ پا دو مفصل درگیر می شوند:

✔ مفصل مچ پا یعنی جایی که استخوان های تیبیا و فیبولا و تالوس در کنار هم قرار می گیرند.

✔ مفصل سین دسموز که عبارت است از مفصلی که بین انتهای تحتانی تیبیا و فیبولا قرار دارد و توسط لیگامان ها (رباط ها) ی مهمی پایدار می گردد. لیگامان های متعددی به پایداری مفصل مچ پا کمک می کنند.

علل شکستگی قوزک مچ پا

❇ پیچ خوردن یا چرخیدن مچ پا

❇ افتادن روی مچ پا

❇ لیز خوردن یا افتادن حین راه رفتن یا دویدن

❇ تصادفات

علائم شکستگی قوزک مچ پا

از آن جا که علائم شکستگی قوزک مچ پا شبیه علایم پیچ خوردگی شدید مچ پا هستند هر نوع صدمه و آسیب مچ پا باید توسط پزشک متخصص درد مچ پا بررسی شود. علائم شایع شکستگی قوزک مچ پا عبارتند از:

✳ درد فوری و شدید

ورم مچ پا

✳ کبودی

✳ درد در هنگام لمس محل آسیب دیده

✳ عدم امکان وزن گذاری روی اندام آسیب دیده

✳ دفورمیته و تغییر شکل مخصوصا موقعی که مفصل دچار دررفتگی مچ هم شده باشد.

علائم در رفتگی مچ پا

  • درد و ورم در ناحیه سطحی مفصل
  • تغییر رنگ پوست اطراف مفصل و تغییر شکل مفصل
  • عدم توانایی در جرکت دادن مچ پا
  • درد در زمان فشار دادن مفصل مچ پا

تشخیص شکستگی قوزک مچ پا

معاینه توسط پزشک

پزشک از شما شرح حالی در مورد علایم و نحوه ی آسیب دیدن شما و یک شرح حال کلی در مورد سوابق پزشکی شما می گیرد. سپس معاینه ی دقیقی بر روی مچ پا و پا و ساق پایتان انجام می دهد.

تصویربرداری از مچ پا

در صورت شک به شکستگی قوزک مچ پا پزشک معالج برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد صدمه ی شما درخواست تصویربرداری خواهد کرد.

۱- رادیولوژی ساده

رادیولوژی ساده معمول ترین و در دسترس ترین تکنیک تصویربرداری تشخیصی است. رادیوگرافی ساده می تواند نشان دهد که آیا استخوان شکسته است یا نه؟ و آیا در محل شکستگی قوزک مچ پا جا به جایی وجود دارد یا خیر؟ با این روش می توان تعداد قطعات شکستگی را دانست.

۲- رادیوگرافی تحت استرس

در بعضی شرایط پزشک معالج به مچ پا در جهت خاصی فشار وارد می کند و در آن حالت رادیوگرافی انجام می شود. این رادیوگرافی برای آن است که پزشک متوجه شود که آیا آن شکستگی خاص نیاز به درمان جراحی دارد یا خیر؟

۳- سی تی اسکن

این روش تصاویری از مقاطع مختلف مچ پا ارائه می دهد و گاه برای بررسی بیشتر صدمات مچ پا به کار می رود به ویژه در مواردی که شکستگی به مفصل مچ پا راه دارد.

 سی تی اسکن پا

۴- ام آر آی

برای بعضی از انواع شکستگی قوزک مچ پا و به منظور بررسی لیگامان ها از ام آر آی استفاده می شود.

درمان شکستگی قوزک خارجی

شکستگی قوزک خارجی در واقع شکستگی نازک نی هست. نازک نی در سطوح مختلف ممکن است دچار شکستگی شود. سطح شکستگی می تواند شیوه ی درمان را تعیین کند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خارجی

در صورت پایدار بودن مچ پا یعنی اگر شکستگی همراه جا به جایی زیاد نباشد ممکن است نیاز به جراحی نباشد. برای تعیین پایداری مچ پا می توان از رادیوگرافی تحت استرس استفاده کرد. نوع درمان مورد نیاز ممکن است بر اساس محل شکستگی استخوان نیز تعیین شود. روش های متفاوت و متعددی برای حفاظت از شکستگی در طول مدت ترمیم آن استفاده می شود که از کفش های مخصوص تا گچ کوتاه متفاوت هستند.بعضی از پزشکان اجازه ی تحمل وزن را به بیمار می دهند و برخی تا شش هفته اجازه ی وزن گذاری نمی دهند. در طول مدت درمان با فواصل معینی رادیوگرافی انجام می شود تا ضمن اطمینان از عدم جا به جایی قطعات شکستگی فرایند ترمیم نیز پایش گردد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خارجی

اگر شکستگی با جا به جایی همراه باشد یا مفصل مچ پا ناپایدار باشد نیاز به جراحی خواهد بود. در این روش ابتدا قطعات شکسته در جای خود قرار داده می شوند و سپس با پیچ و پلیت (پلاک) فیکس می شوند.

شکستگی قوزک پا چقدر طول می کشد؟

مدت زمان بهبودی شکستگی قوزک پا به شدت آسیب دیدگی بستگی دارد. به این صورت که پس از ۲ الی ۳ هفته که پا در گچ بود، معاینه و رادیولوژی انجام می شود و در صورتی که درد و ناراحتی وجود نداشت، بیمار می تواند از واکر استفاده کند و پس از ۱۲ الی ۱۶ هفته شکستگی کامل درمان می شود.

درمان شکستگی قوزک داخلی

شکستگی قوزک داخلی عبارت است از شکستگی قسمت داخلی استخوان درشت نی در قسمت تحتانی آن (مچ پا).این شکستگی می تواند در سطوح مختلف قوزک داخلی ایجاد شود.

در بیشتر موارد شکستگی قوزک داخلی به همراه شکستگی نازک نی (قوزک خارجی) یا شکسستگی قسمت خلفی درشت نی (قوزک خلفی) یا همراه صدمه و پارگی لیگامان ها (رباط ها) ی مچ پا می باشد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک داخلی

اگر شکستگی بدون جا به جایی باشد و در قسمت انتهایی قوزک داخلی باشد و قطعه ی شکستگی کوچک باشد می توان آن را بدون جراحی درمان  کرد.ممکن است نیاز به انجام رادیوگرافی تحت استرس برای اطمینان از پایداری مفصل مچ پا باشد.

درمان غیر جراحی می تواند با یک بریس یا گچ کوتاه ساق انجام شود. معمولا باید به مدت ۶ هفته از وزن گذاری اجتناب شود. در طول این مدت نیاز به رادیوگرافی کنترل و اطمینان از جا به جا نشدن شکستگی می باشد.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک داخلی

در صورت جا به جایی شکستگی یا ناپایداری مچ پا نیاز به جراحی خواهد بود.بسته  به نوع شکستگی ممکن است از پیچ یا سیم یا پیچ و پلیت برای فیکس کردن آن استفاده شود.

درمان خانگی شکستگی مچ پا

شما می توانید پس از فیزیوتراپی با انجام بعضی حرکات در خانه به سرعت بهبود خود کمک کنید:

۱- کشش پا با پارچه

اولین اقدام برای درمان خانگی شکستگی مچ پا این است که روی زمین نشسته پاهای خود را دراز کنید و کف پای آسیب دیده را در مرکز یک پارچه قرار داده و دو سر پارچه را بگیرید و بکشید. مراقب باشید هنگام نشستن قوز نکنید. این حرکت را می توانید در ۱۰ تکرار ۲۰ ثانیه ای با فاصله ۱۰ ثانیه استراحت انجام دهید.

۲- آب درمانی

آب درمانی با مشورت پزشک می تواند تأثیر زیادی در بهبود روند درمان شما داشته باشد. تنها توجه داشته باشید آب درمانی برای همه افراد به خصوص کسانی که رماتیسم دارند مناسب نیست و از این رو حتما با پزشک خود مشورت کنید.

درمان شکستگی قوزک خلفی

شکستگی قوزک خلفی عبارت است از شکستگی قسمت خلفی درشت نی (تیبیا) در محل مچ پا. این شکستگی در بیشتر موارد همراه شکستگی قوزک خارجی است.ممکن است شکستگی قوزک داخلی هم همراه آن وجود داشته باشد. بسته به این که قطعه ی شکسته چقدر بزرگ باشد قسمت خلفی مچ پا ممکن است ناپایدار گردد.معمولا معتقدند که اگر این قطعه بیش از ۲۵ درصد مفصل را شامل شود مفصل ناپایدار بوده نیاز به عمل جراحی وجود دارد.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه شکسته بدون جا به جایی و مفصل پایدار باشد درمان غیر جراحی با گچ کوتاه یا بریس توصیه می شود.وزن گذاری تا ۶ هفته مجاز نخواهد بود.

✅ درمان جراحی شکستگی قوزک خلفی

اگر قطعه ی شکسته جا به جا و مفصل مچ پا ناپایدار باشد جراحی لازم خواهد بود.فیکساسیون با پیچ یا با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی هر دو قوزک (بای مالیولار)

شکستگی دو قوزک عبارت است از شکستگی هم زمان هر دو قوزک داخلی و خارجی.در اکثر این شکستگی ها مفصل مچ پا ناپایدار می باشد و گاه حتی همراه در رفتگی مچ پاست.

✅ درمان غیرجراحی شکستگی دو قوزک

همان طور که در بالا گفته شد این شکستگی ها معمولا ناپایدارند و نیاز به جراحی دارند ولی درمان غیر جراحی ممکن است در بیمارانی که در آن ها ریسک جراحی بسیار بالاست یا کسانی که به دلایلی اصلا راه نمی روند با بریس یا گچ کوتاه انجام شود. در این حالت رادیوگرافی های مکرر برای اطمینان از عدم جا به جایی شکستگی و بررسی روند ترمیم انجام می شود.

وزن گذاری به مدت ۶ هفته مجاز نیست و پس از آن نیز مچ پا تا هنگام جوش خوردن کامل با یک بریس محافظت خواهد شد.

✅ درمان جراحی شکستگی دو قوزک

در بیشتر موارد درمان انتخابیست. فیکساسیون با پیچ و پلیت انجام می شود.

درمان شکستگی سه قوزکی (تری مالیولار)

برخی شکستگی ها ناپایدار هستند و ممکن است با دررفتگی مچ پا همراه باشند.

✅ درمان غیر جراحی شکستگی مچ پا

همان گونه که در بالا ذکر شد درمان غیر جراحی فقط در صورتی انجام می شود که یا خطر جراحی برای بیمار بیش از حد زیاد باشد یا این که وی اصلا قادر به راه رفتن نباشد. نحوه ی درمان غیر جراحی همان است که در مورد شکستگی دو قوزکی توضیح داده شد.

✅ درمان جراحی شکستگی مچ پا

هر یک از اجزای شکستگی جداگانه فیکس می گردند.

آسیب سیندسموز

درمان آسیب سیندسموز

سیندسموز مفصل بین انتهای درشت نی و نازک نی است و توسط لیگامان هایی پایدار می گردد.آسیب سیندسموز ممکن است فقط لیگامانی باشد.در این موارد اگر ناپایداری وجود نداشته باشد درمان غیر جراحی موثر خواهد بود ولی طول مدت درمان نسبت به پیچ خوردگی های معمول مچ پا طولانی تر است. در موارد زیادی آسیب سیندسموز همراه یک یا چند شکستگی هم هست.این صدمات بسیار ناپایدار هستند و حتما نیاز به درمان جراحی دارند.

عوارض شکستگی مچ پا

افراد دیابتی و مسن و کسانی که سیگار یا قلیان می کشند بیشتر در معرض عوارض جراحی هستند که این شامل تاخیر در ترمیم زخم نیز هست.زیرا در این افراد استخوان دیرتر جوش می خورد.

⚠ عوارض در درمان غیر جراحی

۱- بدون جراحی این خطر وجود دارد که قطعه شکسته جا به جا شود.بنابراین پیگیری با رادیوگرافی های مکرر ضروریست.

۲- اگر استخوان در وضعیت نامناسب جوش بخورد مفصل مچ پا ناپایدار خواهد شد و این منجر به آرتروز زودرس آن می شود.

⚠ عوارض درمان جراحی

خطرات جراحی به طور عموم عبارتند از:

  • عفونت
  • خونریزی
  • درد
  • لخته شدن خون در ورید های ساق (این عارضه در درمان غیر جراحی هم محتمل است)
  • آسیب عروق و اعصاب و تاندون ها

خطرات مربوط به درمان جراحی شکستگی مچ پا عبارتند از:

  • تاخیر جوش خوردن
  • آرتروز
  • درد در محل پیچ و پلیت

شکستگی قوزک پا چقدر طول میکشد

گرچه بیشتر افراد طی ۳ تا ۴ ماه به فعالیت های روزمره (جز فعالیت ورزشی) بر می گردند بهبود کامل می تواند تا ۲ سال طول بکشد. ممکن است ماه ها طول بکشد که فرد بتواند بدون لنگیدن راه برود و به ورزش برگردد. اغلب افراد می توانند ۹ تا ۱۲ هفته پس از صدمه رانندگی را آغاز کنند.

دکتر غلامرضا نادری متخصص ارتوپدی ، آرتروسکوپی ، آرتروپلاستی و فلوشیپ جراحی مچ پا در تهران

فهرست مطالب
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۰ آذر ۲( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 127 مشاهده پرسش
    سلام و درود خدا بر شما .
    آقای نادری عزیز من مجرد، ۲۷ ساله هستم .
    من تو رستوران کار میکنم اینجا تقریبا ده تا دوازده تا پله های چوبی دایره ای شکل خیلی کوچیک و غیر استاندارد داره الان چند روزی میشه که گهگاهی یکی از زانو هام و بعضاً هم هر دو موقع پایین و بالا شدن درد خفیفی میگیره .
    که قبلاً هم پیشینه یا سابقه ای ازین نوع درد ها اصلا نداشتم الان به درد زانو مبتلا شدم .
    بنابراین ممنون لطف تون میشم اگر راه حل عالی و نتیجه بخشی برام اعلام بدارد .
    باید اینم اضافه کنم که اصلا هم جای تورم و یا کبودی و یا قرمزی هم دیده نمیشه روی زانو هام فقط درد از داخل احساس میکنم همین و بس .
    منتظر پاسخ تون هستم آقای نادری عزیز .
    یا اگر ممکن بود تماس بگیرید.
    ممنون احسان تون میشم .
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری جمعه ۱۰ آذر ۲( 11 ماه پیش)

      بابد يا تمرينات مداوم عضله چهارسر ران رو قوى كنيد و اگه اضافه وزن داريد اون رو كم كنيد

  • تصویر کاربر الهام شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 177 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    آقای دکتر خانم هستم ۳۵ سالمه قدا۵۵ وزن ۵۴ من قبلا ۵سال پیش درد شدید کف هردوپا گرفتم بعلت شغل همش سرپا بودم و کفش نامناسب ... دردم به حدی رسید که چن ماه زمین گیرشدم خیلی دکتر رفتم و آمپول خارپاشنه تزریق کردن توپاشنه هام و ... و ۸ ماه طول کشید تا کامل خوب شدم حالا بعد ۵ سال وزنم که به ۶۲رسید درد کف پام جفتش عود کرد و الان ۶ماهه درد دارم سوالم اینه که امکانش هست باز خوب بشه چکار کنم چون بچه کوچیک دارم خیلی اذیتم رو زانو راه میرم از درد زانوهامم زخم شدن دیگه ...
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش)

      فیزیوتراپی و شاک ویو می تونه موثر باشه به همراه کاهش وزن

  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.2 هفته پیش سر یه تصادفی پای بنده بین لاستیک ماشین و دیوار موند و همون موقع شدید ورم کرد و بعد از 2 دور اتل بستن دکتر تشخیص دادن انگشت اول و دوم و انگشت شکسته و انگشت سوم مشکوک به شکستن هست و گچ گرفتن و گفتن دو ماه داخل گچ باشه و بعد از 1 ماه روی گچ با کفش طبی راه بروم.الان دو هفته گذشته و گاهی همون درد اولیه رو حس میکنم.خواستم ببینم نیاز به جراحی هست یا یا به این اوضاع پام جوش میخوره
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش)

      باید هر یکی دو هفته رادیوگرافی کنترلانجام بدین و اگه جا به جایی در شکستگی دیده نشه جراحی نخواهد خواست

  • تصویر کاربر محمود شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 152 مشاهده پرسش
    سلام من چند سال پیش رباط صلیبی عمل کردم ولی دوباره پاره شد و دوباره عملش کردم و دکتر گفت ک رباط مصنوعی برات گذاشتم الان بعد از سه سال دوباره سمت داخل زانوم درد کمی داره و احساس میکنم زانوم خالی ولی اصلا ن تا الان خالی کرده ن چیزی و هنگام زانوم جمع میکنم و باز میکنم صدای داخل زانوم میاد ممنون میشم اگه بفرمایید مشگل چیه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش)

      معاینه لازمه ممکنه منشا درد ضعف عضله چهار سر یا اسیب منیسک باشه و غضروف

  • تصویر کاربر نبات شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 135 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقت تون بخیر.
    چند وقته راه که میرم مچ پای راستم درد میکنه..حس میکنم پشت مچ پا کمی تورم داره..بعد از چندین قدم که بر میدارم یهو درد میکنه که این درد توی ساق پشت پا و باسن حس میکنم...آیا با ماساژ روغن سیاهدانه خوب میشه.!؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش)

      معاینه لازمه ممکنه حتی درد از کمر منشا گرفته باشه

  • تصویر کاربر ایمان شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 181 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من ۲ماه نیم پیش رباط صلیبی پاره کردم دکتر گفت عمل کن حالا من میخوام عمل کنم بعضی ها بهم گفتن قبل عمل برو باشگاه عظلات قوی کن ایا دوچرخه سواری کنم و حرکات که فیزتراپی بهم قبلا گفته بود انجام بدم یا برم باشگاه بهتر است
    تا الان پام خالی نشده ولی بعضی مواقع که یه می چرخم از زانو صدای تق میده و وقتی میخوام صاف کنم زانو رو یه صدای تق کوچیک میده بدون درد بعداز اینکه صدا رو میده دو یا سه بار که زانو صاف میکنم دیگه صدا نمیده
    بهتر عمل چه موقع عمل کنم
    یه دکتر دیگه که رفتم بهم گفت رباط صلیبی و داخلی و خارجی اسیب دیده ولی من در اون قسمت درد ندارم
    من هنوز ورم پام نخوابیده و دکتر قرص نوشته ایا قرص ها تمام شد دوباره ازشون بگیرم ورم یکم کم شده
    قرص کوبیکس ۱۰۰ هست
    بعد اگر زانو خالی کنه درد دارد یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش)

      اگر در معاینه زانوی شما ناپایدار باشه حتی بدون درد هم باید عمل کنید و بهتره نهایتا ظرف همین یکی دو ماهه باشه جراحیتون 

  • تصویر کاربر سجاد شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    استخوان تالوس پاي راست من در اثر سقوط شكسته ولي اصطلاحا استپ نداشته و پزشكي كه مراجعه كردم تشخيص دادن با گچ گيري درمان ميشه، الان مدت ٥ هفته از زمان گچ گيري گذشته، آيا نياز به گرفتن عكس سي تي اسكن براي مشاهده روند درمان وجود داره؟ اگه جواب مثبته چند روز بعد از گچ گيري بايد اين كار رو انجام داد؟
    ممنون ميشم بفرماييد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش)

      این یک تصویر برای قضاوت کافی نیست 

      سی تی رو الان هم می تونید انجام بدین 

  • تصویر کاربر فردوس شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 191 مشاهده پرسش
    سلام دکتر . من ی هفته ای هست ک از خواب بیدار شدم و دیدم درد شدیدی در پاشنه پا دارم ک باعث شده نتونم درست راه برم و پاشنه پام قسمتی ک ب سمت اشیل میرود بشدت حساس شده و درد میکند طوری ک گاهی از ناراحتی از خواب بیدارم میکنه و نمیتونم اصلا هیچ فشاری بذارم روی پاشنه پام. تمرکز درد روی پاشنه قسمت گردی پشت پا هست و پوست پام حتی ب لمس هم حساس شده .ممکنه دلیل از بیماری خاصی باشد ؟ خار پاشنه ؟ یا ضرب دیدگی ؟ چیکار کنم اگه ادامه پیدا کن این درد
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش)

      معاینه لازمه 

      فعلا که درد جدید هست استراحت بدین و مسکن بخورین و اگه بهتر نشد به ارتوپد مراجعه کنید

      هرگز توی اون ناحیه کورتون تزریق نشه

  • تصویر کاربر حمید شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 143 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من ۷سال پیش داخل سالن چهار میل استخوان از مچ پام جدا شد بعد از ۴۵روز گچ پامو باز کردم
    کلی فیزیوتراپی رفتم ولی درد پشت آشیل پام خوب نشده با اینکه دکتر گفته پات سالمه ولی میرم فوتبال همچنان بعد از گذشت ۷سال درد میگیره
    زیر پام خالی بشه درد شدید دارم حتی در راه رفتم معمولی
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش)

      با توجه به گذر زمان طولانی و ادامه درد حتما لازمه معاینه بشین و صرف این تصاویر ارزش تشخیصی و درمانی نداره

  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    با سلام.حدود 18 روز پیش تو فوتبال تاندون آشیل پام آسیب دید.روی پنجه نمیتونم بایستم ولی مچ پام را تا حدودی میتونم خم و راست کنم.۴ روز بعد MRI گرفتم کامل پاره شده.میخواستم ببینم حتما باید عمل کنم یا میشه عمل هم نکرد؟اگر عمل نکنم چه مشکلاتی در آینده خواهم داشت.واقعا عفونت شایع هست تو این عمل؟اولین تاریخی که میشه پیش شما عمل کرد چه تاریخی هست؟گچ گرفتن بعد از عمل نسبت به روش شما چه مشکلاتی داره؟
    سن ۴۵ وزن ۶۰ قد ‌۱۷۶
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۲۰ آبان ۲( 1 سال پیش)

      تصمیم بر سر نیاز شما به جراحی بر اساس معاینه هست .عموما افراد جوان مثل شما جراحی نیاز دارن

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ستاره شنبه ۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جنابعالی کف پای من سه ماه پیش پیچ خورد رفتم پیش شکسته بند محلی اومثلا جا اندازی کرد ولی هیچ تغییر ی حاصل نشد.رفتم ارتوپداراک گفت فاصله داردجراحی لازمه ولی به خاطروزن بالاعمل نمیکنم الان نمیتوانم راه بروم عکس هم گرفتم ازانروزخیلی ناراحتم ایاپای من قابل درمان است راهنمایی بفرمایید........خیردیابت چربی ندارم تازه ازمایش دادم فاصله ایم که دکثر گفته بین انگشت شصت وانگشت د های دیگره پامبی ریخث شده انگشتتای پام بال مونده باعرض پوزش راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۸ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود 

      راديوگرافى ايستاده هر دو پا در حال تحمل وزن بگيريد در ماست هاى مجزا تا ببينيم نتيجه چى مى شه

      واقعا نمى دونم چرا به شكسته بند اعتماد مى كنيد و خودتون رو در معرض آسيب هاى غير قابل جبران و هزينه هاى زياد قرار مى دين

  • تصویر کاربر اسماعيل یکشنبه ۲ آذر ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 260 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخير
    من پاي خود را سال ٩٧عمل كردم بعداز عمل مناسفانه درد در ناحيه مچ خارجي پام همراه باسوزش شروع شده
    كلي دكتر رفتم نظرات مختلف داشتند دومرتبه هم تزريق داشتم الان راهنمايي ميخاستم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۲ آذر ۹۹( 3 سال پیش)

      درود

      احتمال داره ناشى ازآسيب عصب حسى سورال باشه

      بايد معاينه بشين شايدلازم باشه با جراحى عصب رو آزاد يا حتى قطع كنيم

      با احترام

  • تصویر کاربر های شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 250 مشاهده پرسش
    سلام آقای وقتتان بخیر میشه این عکس و آنالیز کنید و بگید شکستگی تو چه مرحله ای از بهبود با تشکر
    1. تصویر کاربر های جمعه ۱۶ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام آقای دکتر این عکس ۶ هفته از عمل میگذره کی میتونه پاشو وزن بندازه و الان تو چه مرحله ای هست سپاس
    2. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۷ آبان ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      براى پاسخ به سوْال شما نياز دارم كه از مچ پا سى تى اسكن اسپيرال انجام بدين

      با احترام

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۰ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من ۴۱ سالمه هفته پیش فوتبال بازی میکردیم پام رو توپ پیچ خورد استخوان نازک نی بالای قوزک پام دچار شکستگی شد بعد از دیدن عکس توسط دکتر معالج دستور بستری شدن و انجام عمل جراحی صادر شد و بنده تحت عمل قرار گرفته داخل پام پین و پیچ و یک میله استخوان نازک نی را به درشت نی وصل نمود الان بعد از حدود یک هفته هنوز مسکن (شیاف) روز یک بار استفاده میکنم
    سوال من از حضرتعالی اینکه این درد طبیعیه و تا کی ادامه داره؟
    من چون ورزش میکنم و کارم با ورزشه از چه زمانی میتونم فعالیت متوسط ورزشی داشته باشم یا بتوانم بدوم؟
    میله بین نازک نی و درشت نی من باید خارج شود یا میتونه تو پام باقی بمونه؟
    تا چند روز دیگه باید انتو بیوتیک مصرف کنم؟

    ممنون از صحه صدر حضرتعالی.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری شنبه ۱۰ آبان ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      درد ممكنه تا دو هفته هم به درجاتى باشه

      خارج كردن اون پيچ بلند محل اختلافه ولى اگه جراحتون صلاح بدونن كه خارجش كنند معمولا سه ماه بعد از عمل خواهد بود

      بازگشت به ورزش شما حدود شش ماه طول مى كشه

      با احترام

  • تصویر کاربر مستعار یکشنبه ۴ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    با سلام خانوم بنده حدودا سه روز پیش درناحیه مچ یا دچار پیچ خوردگی شد وروی پا ورم کرده ودر ناحیه کنار پا از زیر قوزک تا انگشت کوچک احساس درد داره
    حالا سوالم این با توجه به این که احتمال بارداری وجودداره آیا میشه عکس برداری کرد
    یا کلا عکسبرداری از چه زمانی واسه بارداری ممنوعه آیا هفته اول نیز مشکل داره
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۴ آبان ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      اتفاقا اوائل باردارى بسيار خطرناكه 

      اول تست حاملگى بدن اكه منفى شد عكس بگيرن

      با احترام

  • تصویر کاربر نوری پنجشنبه ۱ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من پنجاه سالمه ودو ماه پیش بر اثر سقوط از ارتفاع مچ پایم اسیب دیده وتوسط ارتوپد اکسترنال فیکساتور انجام شده حال جهت ادامه درمان چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری پنجشنبه ۱ آبان ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      نياز هست راديوگرافى و سى تى اسكنتون رو ببينم

      با احترام

  • تصویر کاربر اسکندری چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من حدودا یک ماه به درد پاشنه پا مبتلاشدم البته آرتروز هم دارم خواستم بپرسم برای درمان مشکل من چه راهی و پیشنهاد میکنید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۹( 4 سال پیش)

      درود 

      لطفا اطلاعات بيشتر در مورد سنتون، قد و وزن، محل دقيق درد پاشنه و زمان تشديد دردتون مثلا بعد از استراحت يا بعد از فعاليت مطرح بفرماييد

      با احترام

  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲ مهر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    نظرتون در مورد عکس چیه یک هفته تو گچ بوده بسه یا نهموقعی میخوام راه برم کمی درد میگره وزنمو بندازم یا نه مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری چهارشنبه ۲ مهر ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      اين يك تصوير كافى نيست

      با احترام

  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    من در حین فوتبال بازی کردن قسمت مچ پا پیش خورد و ورم شدیدی کرد و خیلی کم کبود شد رفتم دکتر متخصص گفت برو عکس بگیر گفت استخوان قوزک پات کمی پریده باید گچ بگیرم من امسال کنکور دارم اگه میشه راهنماییم کنید سریعتر روبه راه بشم.
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      لازمه راديوگرافيتون رو ببينم

      با احترام

  • تصویر کاربر زهرا یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید من 35 سالمه و مدت یک سال است زیر قوزک پام از داخل خیلی دردناکه وقتی یه مدت سر پا هستم درد شدید پیدا میکنه فقط هم پای راستم این وضعیت را داره از کفی هم استفاده کردم فایده ای نداشت گاهی از درد ضعف میکنم خواهش میکنم راهنمایی فرمایید .ازمایش روماتیسم هم دادم منفی بود کف پاهایم تقریبا صافه .ایا درمان قطعی داره یا نه .متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر رضا نادری یکشنبه ۳۰ شهریور ۹۹( 4 سال پیش)

      درود

      ممكنه التهاب  تاندون باشه ولى بايد معاينه بشين و احتمال داره ام آر آى لازم باشه

      با احترام

درحال دریافت اطلاعات
تماس با ما

با ما در تماس باشید

آدرس مطب

شریعتی پایین تر از مترو قلهک ساختمان خانه درسا طبقه ۵ واحد ۱۷

ساعات کار مطب

شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۶ الی ۱۹

دکتر نادری